"At gå fra at ville skrælle armen af med en kartoffelskræller til - efter 2 behandlinger -at tænke, at den sgu er meget god at have alligevel"

"Mod til at turde den der rejse hen mod sig selv ."
"Hvem er jeg egentlig? - for det tror jeg faktisk er det det rigtig handler om."
Mie, leder i ungesektoren

Anne-Mette Rosenkilde  Tine er super dygtig, sød og hendes hænder "kan noget". Med bare få behandlinger blev der ryddet godt op i mine skavanker og gamle årsager.

Poula-Line Schmidt  Tine har en evne til at mærke/se hvad man har brug for, før man selv helt er klar over det. Hun er fantastisk til at behandle, som var det en almindelig dagligdags opgave. Hun kan trykke hårdt og gå i dybden, hun kan være uendelig blid, og hun er det på intuition. Hun har en grundlæggende utrolig viden om hvordan spændingerne hænger sammen i kroppen, og ved hvordan hun kan løsne dem, ofte på ret overraskende måder. Det er dog samtidigt en meget hel kropsoplevelse, at blive behandlet hos hende. Som om, at hun har omsorg til at rumme hele ens krop i behandlingen. Jeg kan på det varmeste anbefale hende.

Marianne Reinwald  Super behandling, jeg kom ligesom mere på plads i min egen krop  

Bodil Bundgaard  Har nu gået hos Tine igennem de sidste par måneder, hvor hun har fået styr på min krop. Hun er god til at hjælpe med at finde ro i kroppen og få styr på vejrtrækningerne. Hun er god til finde de ømme punkter og sætte gang i kroppen. Er så småt begyndt at løbe igen efter at have været i behandling hos Tine (Knæskade - hvor jeg ikke har løbet i 3 år).

Og så er omgivelserne, Tines ro og imødekommenhed, så rart at komme op til.

Så har du brug for en god behandler, kan jeg varmt anbefale Den Blå Dør.

Frank Verner Nielsen  Vil gerne anbefale Tine hun kan sine ting er sød og rar og får en til at være rolig så man får noget ud af det.

Grit Christensen Beliggenhed i roligt og dejligt naturområde. Skønne blomster og summende bier og sommerfugle i hele haven.Tine er imødekommende og rigtig rar. Jeg fik en behandling som gav mig så meget ro i kroppen og Tine fik fat i nogen meget ømme punkter. Da hun startede med massagen i nakken, fik jeg meget ondt i maven ! det gik væk igen

en rigtig god oplevelse hvor, man er i gode hænder som kan noget særligt .

James Adamsen  Tine , arbejder meget målbevidst omkring at finde energien i kroppen. Tine går til opgave med focus på hvordan jeg har det og hvordan jeg får det bedre , en rigtig god oplevelses og kan anbefales til alle.